Skenirajte vaš voćnjak sa satelita i uvećajte prinose (kruške, šljive, jabuke)

Zakažite besplatne konsultacije

NAŠE USLUGE

Detektovanje zdravlja biljaka i nedostatka hraniva

Sa našom satelitskom i geofizičkom tehnologijom možete detektovati i osmatrati pojavu bolesti u vašem voćnjaku, brzo reagovati na anomalije koje uzrokuju smanjenje prinosa i samim tim povećati prinose.

​​​​

Prognoza prinosa u vašem voćnjaku - znatno pre berbe

Od velike važnosti je prognoza količine prinosa sa vašeg voćnjaka i mi to možemo da izračunamo za vas znatno pre berbe. Voćnjak se satelitski i terenski osmatra u realnom vremenu i rezultati se koriste u algoritmu.

Određivanje i upravljanje menadžment zona

Određivanje karakteristika zemljišta, npr. pH, organski sastav, salinitet, vlažnost je važan zadatak i sa našom satelitskom i geofizičkom tehnologijom moguće je to precizno odrediti. Naša terenska služba kontroliše rezultate direktno na terenu.

 

O NAMA

Osnivač GeoAgro Satelita, Dr. Dragan Kaluđerović je diplomirao, magistrirao i doktorirao na Beogradskom Univerzitetu iz oblasti geoloških nauka i trenutno je na specijalizaciji na prestižnom američkom fakultetu The Johns Hopkins iz oblasti inženjeringa životne sredine.

Tokom svoje 20 godišnje karijere, osnivač GeoAgro Satelita je radio sa matematičkim, fizičkim, hemijskim i biološkim metodama u prognoziranju kretanja pesticida i drugih štetnih materija sa poljoprivrednih površina u podzemne vode.

Zajedno sa saradnicima sa The Johns Hopkins University 2016te godine razvio je tehnologiju osmatranja voćnjaka iz svemira, detektovanja bolesti ii nedostatka hraniva kao i upravljanje navodnjavanjem sa satelita.

 

NAŠI KLIJENTI

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Vaša pitanja - naša obaveza da odgovorimo!

Ukoliko imate pitanja za nas budite slobodni pa popunite formu ispod, odgovor Vam dolazi u većini slučajeva u roku od 1 sat!

Sedište

Novi Beograd 11070

Srbija

email: podrska@advancedgwt.com

Zaposlenje

Naša vrata su otvorena za saradnju i ukoliko znate engleski kao i osnovne nauke (fizika, hemija, biologija, matematika) i želite da radite sa nama pošaljite nam email sa Vašim CV na podrska@advancedgwt.com

Zatražite cenovnik:
 
podrska@advancedgwt.com
(poželjno je da ostavite osnovne podatke o vašem poljoprivrednom polju ili voćnjaku)
 

© 2020. GeoAgro Satelit

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now